KÜÇÜKKALEMLER

İletişim

Afyon Kasımpaşa İlköğretim Okulu

Okul Adı: Afyon Kasımpaşa İlköğretim Okulu

Telefon: 2722130739

E-posta: 439483@meb.k12.tr

Adres: Karaman Mah. Gazligöl Cad.No:113 Afyon

Okul Türü: İlköğretim Okulu

İlçe: Afyon

Şehir: Afyon

İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım bakanlığın verdiği ödülleri okul Müdürü A.Hidayet Şahintepe ve sınıf öğretmeni Havva Armutcuoğlu’na takdim etti.

08-10 Ekim 2008 tarihleri arasında İstanbul Zübeyde Hanım öğretmen evinde düzenlenen forumda “Topluma destek” kategorisinde Kasımpaşa İlköğretim Okulu’nun projesi Türkiye ikinciliği ödülüne layık görüldü.

Havva Armutcuoğlu, Sabahat Danış ve Aysun Ünal tarafından hazırlanarak parçalanmış ailelerde yaşayan çocukların davranışları, ruhsal durumları ve ders başarıları üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmak amacıyla bu öğrencilere rehberlik etmek veli ve öğrencilerle teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak bilgilendirme toplantıları ve grup etkinlikleri yaparak sorunları konuşmak, dayanışma ortamında çözüm önerileri üretmek kapsamında hazırladıkları proje büyük ilgi gördü. Topluma hizmet alanında Türkiye ikinciliğine layık görülen proje Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünden plaket ve sertifika, Microsoft firması tarafından kamera ile ödüllendirildi.

Yorum Yapın »

Henüz yorum yapılmamış.

RSS feed for comments on this post.

Yorum bırakın

WordPress.com'da ücretsiz bir web sitesi ya da blog oluşturun.